"Spiegelend en bespiegelend komen we samen
op het spoor van wenselijke veranderingen."
  workshops

Alle workshops zijn uitgevoerd en getoetst aan diverse doelgroepen.

Workshop Ergo-gram
Mijn nieuwste unique product is een krachtige en symbolische manier om in kaart te brengen hoe je in je leven staat. Door symbolisch te onderzoeken waar jij je nu bevindt, krijg je een nieuwe kijk op onbewuste patronen. In de workshop leer je deze tool in te zetten voor cliŽnten, werknemers, teams en organisaties.

Klik hier voor meer informatie over een workshop ergo-gram en de data.

Workshop Innerlijk Puberwerk
Het coachen en begeleiden van pubers vraagt van professionals dat ze hun eigen puberteit achter zich hebben gelaten. Dat klinkt logisch, maar de meesten van ons hebben hun puberteit weinig tot niet bewust meegemaakt. Je was 'vlees, noch vis'. Je was geen kind, maar ook nog geen volwassene. Wat je wel was, was tot vijf jaar geleden niet gedefinieerd. Een puber als mens in ontwikkeling, tussen het kind-zijn en de volwassen-staat in. Een heel eigen wezen, met eigen ontwikkelingstaken en levensvragen. Tijdens deze dag kijken we naar onze 'innerlijke puber'. Deze kennismaking vergroot het plezier in het werken met andere pubers. Een dynamische workshop van twee dagdelen. Ook uit te voeren in oudergroepen.

Workshop Systemisch denken
Door je vaste patronen te onderzoeken en te ervaren wat deze voor je betekenen, kun je een nieuwe weg inslaan. Start dit proces door een workshop te volgen in systemisch denken.

Workshop Respectvol communiceren
Het bekijken van je eigen uitgangspunten, overtuigingen, emoties en wensen met een nieuwe, heldere blik. Het mooie van respectvol communiceren is de bloei van de relatie. Er zijn meerdere mogelijkheden voor deze workshop.

Workshop Respectvol confronteren
Ontdekken hoe je confronteert (of liever niet) en zoek uit waarom je confronteert (of liever niet). Ontstijg je comfortzône en leer bewust te confronteren vanuit je hart. Er zijn meerdere mogelijkheden voor deze workshop.

Max. 12 deelnemers. Locatie in overleg.
De workshops duren 3 uur, tenzij anders aangegeven.

© trainings-en adviesbureau er-na, KvK: 08169060 Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan waar trainings- en adviesbureau er-na bij betrokken is zijn haar algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland.